vervolg-film.jpg

Film

Met film vertel je niet alleen je verhaal, maar deel je ook sfeer en emotie. Een ideaal middel dus om te vertellen waar jij in gelooft!

Een verrassend filmpje vraagt erom om gedeeld te worden. Deze Free Publicity genereert een hoop nieuwe contacten en is goud waard. Daarnaast is een filmpje natuurlijk reuze handig om een kleine productdemonstratie te geven.

Wat is er mogelijk?

Beeldloods is goed thuis in het maken van commercials, infomercials, bedrijfspresentaties, reportages en productpresentaties.
Slowmotion, combinaties met 2D en 3D materiaal, Drone footage, greenscreen montages, Color grading, montage, steadycam – alles hebben we in huis, of huren we in.

Interactief

Video gaat tegenwoordig verder dan een lineare beleving. Het is bijvoorbeeld al langere tijd mogelijk om knoppen voor tussentijdse keuzes toe te voegen, maar denk ook aan 360 graden video.

Pakketten

Het basis-idee van het project.
Op basis van het concept maken we een stap voor stap schets van datgene dat de klant te zien gaat krijgen. Hierin wordt ook de teksten uitgeschreven.
Bepalend voor de look-and-feel van het geheel. We leggen u een aantal mogelijke stijlen voor, waaruit één eindstijl volgt. Deze voeren we door in alle producten.
Wanneer er mensen getoond gaan worden in de productie, kunnen wij de casting verzorgen. We beschikken zelf over een archief aan aantrekkelijke dames en heren. Mocht daar niet de juiste persoon tussen zitten, dan hebben we goede contacten met diverse modellenbureau’s.
Fotografie – 360 graden fotografie, textures, reproducties, portretten – alles wat er aan extra beeldmateriaal nodig is.
Filmopnamen en alles wat daar bij komt kijken. 360 Graden video, interviews, korte intermezzo’s, slowmotion, drone footage, greenscreen, steadycam.
Voor alle overige beeldaspecten hebben we onze 2D en 3D specialisten. Zij verzorgen de montage, het extra beeldmateriaal en bijv. de kleuraanpassingen.
Alles komt hier samen. Beeld, geluid en nabewerking.
Soms moet er iets uitgelegd worden, of zijn er speciale geluidseffecten nodig. We beschikken zelf over een archief aan goede Voice-overs, waaronder bijv. ook native Engels sprekende. Mocht daar niet de juiste persoon tussen zitten, dan hebben we goede contacten met diverse Voice-Over bureau’s.
Geluid is meestal het ondergeschoven kindje bij interactieve producties. Toch kan het juiste geluid een productie maken of breken. Wij beschikken zelf over een archief aan geluiden – en werken samen met diverse muziekanten om de juiste toon te treffen.
De hoeveelheid apparaten waarop presentaties tegenwoordig draaien is vrij uitgebreid – en neemt de komende jaren allen maar toe.
Voor veel apparaten betekent dat verschillende CMS-systemen. Kan dat nou niet anders? Volgens Beeldloods wel. Eén centrale plek voor het beheer van je beeldmateriaal en hoofdinformatie. Met één druk op de knop is het materiaal beschikbaar voor bijv. je website, app en narrowcasting. Dat is het idee en de kracht van onze Mediaserver.